top of page

GOOD FOOD 

 Just want to snack? Or would you like to taste and share everything?

Or kWould you like a 4-course menu?

You decide! 

 

SNACKS

olives   3.5

3 - 13 cheese with toast   4  p.st.

*lactose, gluten

 

homemade Zeeland bacon and raw ham, red cabbagemayonnaise and onion marmalade €14  

*soy, honey, egg white

Wild mudflat oyster with buckwheat kombucha  3.5 p.pc.

**on Thursday €2.5 per piece 

crispy oyster mushroom with Gorgonzola ranch  8

*gluten, lactose

 

canned squid stewed in ink with geitenyyoghurt and chips   9.5

*gluten, lactose

sourdough bread (Lavett) with butter   5.5

*lactose, gluten (gluten free brood bavailable)

potato gratin with Bacon mayonnaise and palm oil 8.5

*lactose,fish

 

SMALL DISHES 2-3 p.p.

bok choy / black beans / plum / almond  €13

*almond

 eggplant / chickpeas / Coeur de Boeuf / Sunnebloemseed €12

* sesame, fig, cinnamon

 fennel / 63 c egg / beurre blanc / pecorino €14

*nuts, gluten

 melon / cashew nut / corn  / East Indian cherry    €12

* nuts

cucumber / smoked tofu / wild garlic / rice powderder / walnut oil €13

* walnut, sesame, soy

 

kohlrabi / tarragon / buttermilk / mustard €13

*lactOse, mustard, gluten

little gem / eel skin-mousseline / trout roe / corn   €14

* lactose

cod / zucchini / summer fruit / parsnip / Chinese chili    €15

*fish, soy, peanut

pork fillet / pistachio / beetroot / celeriac / capers €16

* lactose, pistachio

chicken hearts / parsnips / silveronion / chicken crackling   €14

-

4 - CORRIDORS MENU P.P.

Vegetarian 41, vegetarian/fish 44, vegetarian/meat 44, vegetarian/meat/fish 47

incl. dessert or 3 cheeses instead of +5

DESSERTS

burrata with pickled celery, lemongrass and gin cherries €10

* lactose, celery, alcohol

roasted pumpkin ice cream with burnt miso caramel and sesame kletskop €8

* lactose, sesame, soy, pumpkin seed

 

3 to 13 cheeseswith toast   4 p.pc.

*some allergens can be replaced

​​

olijven   4

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

sardines in olijfolie met romesco en brioche 12

Wilde wadoester met hazelnoot en lardo 5.5 of natural 4 p.st. 

zuurdesembrood van Brakkerij met gerookte boter + levercreme 5.5 +1.5

gerookte vis van Jan met zuurdesembrood  9.5

kimchi eitje met hooi mayonaise & sesam-zadenmix 2.st.  6

buikspek peren-chili chutney en pannenkoekjes  9 

pompoen / paddenstoelen / furikake / XO  12soja, ui , knoflook, sesam, gluten 

savooiekool / knolselderij / dennen-olie / hazelnoot   12 ui, noot, selderij

bietjes / zwarte sesam / citroen - miso / crouton  13 sesam, ei, mosterd, gluten, soja

palinghuid-saus / bokchoy / crumble / groene kruiden 13  gluten, lactose

aardpeer / witlof / zijdentofu / vadouvan  12  soya,mosterd

makreel / bisque / venkel / Hollandse garnaal  15bleekselderij, schaaldier, lactose

eendenborst / komkommer / appel / 5-spice   15 soja,ei,mosterd, schaaldieren

spruiten / tamme kastanje / piccalilly / pinda  13 pinda's,gluten,mosterd 

kippenhart / sjalot / pruim / zuurdesem / radicchio 14   sesam, ui, gluten

​​

amandelcake met zoetzure pompoen, mascarpone en honing-chili amandelen 8

lactose, ei, amandel

Chai roomijs  met soya - olijfolie caramel en roze peper. 8

lactose, ei, soya, gluten

Espresso Martini met zuidam chocolat 9.5

Cheesecake van 2 jaar oude opleg kaas, alleen zaterdag tijdens de lunch

 

Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht, 

helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen, ook sporen van gluten of noten e.d. niet uit te sluiten, we zijn echter te klein hiervoor. 

 

 ALLEEN ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
 CHEF'S MENU  34 p.p.

vega/ vega/vis of vega/vlees

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5


 

bottom of page