GOOD FOOD
Just want to snack? Or would you like to taste and share everything?
Or kWould you like a 4-course menu?
You decide!
SNACKS
olives 3.5
3 - 13 cheese with toast 4 p.st.
*lactose, gluten
homemade Zeeland bacon and raw ham, red cabbagemayonnaise and onion marmalade €14
*soy, honey, egg white
Wild mudflat oyster with buckwheat kombucha 3.5 p.pc.
**on Thursday €2.5 per piece
crispy oyster mushroom with Gorgonzola ranch 8
*gluten, lactose
canned squid stewed in ink with geitenyyoghurt and chips 9.5
*gluten, lactose
sourdough bread (Lavett) with butter 5.5
*lactose, gluten (gluten free brood bavailable)
potato gratin with Bacon mayonnaise and palm oil 8.5
*lactose,fish
SMALL DISHES 2-3 p.p.
bok choy / black beans / plum / almond €13
*almond
eggplant / chickpeas / Coeur de Boeuf / Sunnebloemseed €12
* sesame, fig, cinnamon
fennel / 63 c egg / beurre blanc / pecorino €14
*nuts, gluten
melon / cashew nut / corn / East Indian cherry €12
* nuts
cucumber / smoked tofu / wild garlic / rice powderder / walnut oil €13
* walnut, sesame, soy
kohlrabi / tarragon / buttermilk / mustard €13
*lactOse, mustard, gluten
little gem / eel skin-mousseline / trout roe / corn €14
* lactose
cod / zucchini / summer fruit / parsnip / Chinese chili €15
*fish, soy, peanut
pork fillet / pistachio / beetroot / celeriac / capers €16
* lactose, pistachio
chicken hearts / parsnips / silveronion / chicken crackling €14
-
4 - CORRIDORS MENU P.P.
Vegetarian 41, vegetarian/fish 44, vegetarian/meat 44, vegetarian/meat/fish 47
incl. dessert or 3 cheeses instead of +5
DESSERTS
burrata with pickled celery, lemongrass and gin cherries €10
* lactose, celery, alcohol
roasted pumpkin ice cream with burnt miso caramel and sesame kletskop €8
* lactose, sesame, soy, pumpkin seed
3 to 13 cheeseswith toast 4 p.pc.
*some allergens can be replaced
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
sardines in olijfolie met romesco en brioche 12
Wilde wadoester met hazelnoot en lardo 5.5 of natural 4 p.st.
zuurdesembrood van Brakkerij met gerookte boter + levercreme 5.5 +1.5
gerookte vis van Jan met zuurdesembrood 9.5
kimchi eitje met hooi mayonaise & sesam-zadenmix 2.st. 6
buikspek peren-chili chutney en pannenkoekjes 9
pompoen / paddenstoelen / furikake / XO 12soja, ui , knoflook, sesam, gluten
savooiekool / knolselderij / dennen-olie / hazelnoot 12 ui, noot, selderij
bietjes / zwarte sesam / citroen - miso / crouton 13 sesam, ei, mosterd, gluten, soja
palinghuid-saus / bokchoy / crumble / groene kruiden 13 gluten, lactose
aardpeer / witlof / zijdentofu / vadouvan 12 soya,mosterd
makreel / bisque / venkel / Hollandse garnaal 15bleekselderij, schaaldier, lactose
eendenborst / komkommer / appel / 5-spice 15 soja,ei,mosterd, schaaldieren
spruiten / tamme kastanje / piccalilly / pinda 13 pinda's,gluten,mosterd
kippenhart / sjalot / pruim / zuurdesem / radicchio 14 sesam, ui, gluten
amandelcake met zoetzure pompoen, mascarpone en honing-chili amandelen 8
lactose, ei, amandel
Chai roomijs met soya - olijfolie caramel en roze peper. 8
lactose, ei, soya, gluten
Espresso Martini met zuidam chocolat 9.5
Cheesecake van 2 jaar oude opleg kaas, alleen zaterdag tijdens de lunch
Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht,
helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen, ook sporen van gluten of noten e.d. niet uit te sluiten, we zijn echter te klein hiervoor.
ALLEEN ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
CHEF'S MENU 34 p.p.
vega/ vega/vis of vega/vlees
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5