GOOD FOOD
Just want to snack? Or would you like to taste and share everything?
Or kWould you like a 4-course menu?
You decide!
SNACKS
olives 3.5
3 - 13 cheese with toast 4 p.st.
*lactose, gluten
homemade Zeeland bacon and raw ham, red cabbagemayonnaise and onion marmalade €14
*soy, honey, egg white
Wild mudflat oyster with buckwheat kombucha 3.5 p.pc.
**on Thursday €2.5 per piece
crispy oyster mushroom with Gorgonzola ranch 8
*gluten, lactose
canned squid stewed in ink with geitenyyoghurt and chips 9.5
*gluten, lactose
sourdough bread (Lavett) with butter 5.5
*lactose, gluten (gluten free brood bavailable)
potato gratin with Bacon mayonnaise and palm oil 8.5
*lactose,fish
SMALL DISHES 2-3 p.p.
bok choy / black beans / plum / almond €13
*almond
eggplant / chickpeas / Coeur de Boeuf / Sunnebloemseed €12
* sesame, fig, cinnamon
fennel / 63 c egg / beurre blanc / pecorino €14
*nuts, gluten
melon / cashew nut / corn / East Indian cherry €12
* nuts
cucumber / smoked tofu / wild garlic / rice powderder / walnut oil €13
* walnut, sesame, soy
kohlrabi / tarragon / buttermilk / mustard €13
*lactOse, mustard, gluten
little gem / eel skin-mousseline / trout roe / corn €14
* lactose
cod / zucchini / summer fruit / parsnip / Chinese chili €15
*fish, soy, peanut
pork fillet / pistachio / beetroot / celeriac / capers €16
* lactose, pistachio
chicken hearts / parsnips / silveronion / chicken crackling €14
-
4 - CORRIDORS MENU P.P.
Vegetarian 41, vegetarian/fish 44, vegetarian/meat 44, vegetarian/meat/fish 47
incl. dessert or 3 cheeses instead of +5
DESSERTS
burrata with pickled celery, lemongrass and gin cherries €10
* lactose, celery, alcohol
roasted pumpkin ice cream with burnt miso caramel and sesame kletskop €8
* lactose, sesame, soy, pumpkin seed
3 to 13 cheeseswith toast 4 p.pc.
*some allergens can be replaced
Alleen wat snacken? Of graag alles proeven en delen?
Of kies je voor een 4 - gangen menu?
Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,
daarom raden we er 2-3 per persoon aan.
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
sardines in olijfolie met romesco en brioche 12
Wilde wadoester met hazelnoot en lardo 5.5 of natural 4 p.st.
zuurdesembrood van Bakkerij met walnoot-citroen boter + levercreme 5.5 +1.5
gerookte vis van Jan met zuurdesembrood 9.5
kimchi eitje met kimchi mayonaise & sesam-zadenmix 2.st. 6
buikspek peren-chili chutney en pannenkoekjes 9
aardpeer / witlof / zijdentofu / vadouvan 11 soya,mosterd
pompoen / paddenstoelen / furikake / XO 12 soja, ui , knoflook, sesam, gluten
savooiekool / knolselderij / dennen-olie / hazelnoot 11 ui, noot, selderij
spruiten / tamme kastanje / piccalilly / pinda 12 pinda's,gluten,mosterd
palinghuid-saus / bokchoy / crumble / groene kruiden 13 gluten, lactose
grauwe poon / snijbiet / visbouillion / pistou 15 bleekselderij, schaaldier, lactose
eendenborst / komkommer / appel / 5-spice 15 soja,ei,mosterd, schaaldieren
kippenhartjes / sjalot / pruim / zuurdesem / radicchio 14 sesam, ui, gluten
amandelcake met zoetzure pompoen, mascarpone en honing-chili amandelen 8
lactose, ei, amandel
Chai roomijs met soya - olijfolie caramel en roze peper 8
lactose, ei, soya, gluten
Espresso Martini met zuidam chocolat 9
4 GANGEN CHEF'S MENU VANAF 43 p.p.
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5
ELKE ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
CHEF'S MENU 34 p.p.
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5