GOOD FOOD
Just want to snack? Or would you like to taste and share everything?
Or kWould you like a 4-course menu?
You decide!
SNACKS
olives 3.5
3 - 13 cheese with toast 4 p.st.
*lactose, gluten
homemade Zeeland bacon and raw ham, red cabbagemayonnaise and onion marmalade €14
*soy, honey, egg white
Wild mudflat oyster with buckwheat kombucha 3.5 p.pc.
**on Thursday €2.5 per piece
crispy oyster mushroom with Gorgonzola ranch 8
*gluten, lactose
canned squid stewed in ink with geitenyyoghurt and chips 9.5
*gluten, lactose
sourdough bread (Lavett) with butter 5.5
*lactose, gluten (gluten free brood bavailable)
potato gratin with Bacon mayonnaise and palm oil 8.5
*lactose,fish
SMALL DISHES 2-3 p.p.
bok choy / black beans / plum / almond €13
*almond
eggplant / chickpeas / Coeur de Boeuf / Sunnebloemseed €12
* sesame, fig, cinnamon
fennel / 63 c egg / beurre blanc / pecorino €14
*nuts, gluten
melon / cashew nut / corn / East Indian cherry €12
* nuts
cucumber / smoked tofu / wild garlic / rice powderder / walnut oil €13
* walnut, sesame, soy
kohlrabi / tarragon / buttermilk / mustard €13
*lactOse, mustard, gluten
little gem / eel skin-mousseline / trout roe / corn €14
* lactose
cod / zucchini / summer fruit / parsnip / Chinese chili €15
*fish, soy, peanut
pork fillet / pistachio / beetroot / celeriac / capers €16
* lactose, pistachio
chicken hearts / parsnips / silveronion / chicken crackling €14
-
4 - CORRIDORS MENU P.P.
Vegetarian 41, vegetarian/fish 44, vegetarian/meat 44, vegetarian/meat/fish 47
incl. dessert or 3 cheeses instead of +5
DESSERTS
burrata with pickled celery, lemongrass and gin cherries €10
* lactose, celery, alcohol
roasted pumpkin ice cream with burnt miso caramel and sesame kletskop €8
* lactose, sesame, soy, pumpkin seed
3 to 13 cheeseswith toast 4 p.pc.
*some allergens can be replaced
Alleen wat snacken? Of graag alles proeven en delen?
Of kies je voor een 4 - gangen menu?
Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,
daarom raden we er 2-3 per persoon aan.
Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht,
helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen, ook sporen van gluten of noten e.d. niet uit te sluiten, we zijn echter te klein hiervoor.
zie hieronder voor de allergenen.
SNACKS
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
sardines in olijfolie met romesco en brioche 12
Wilde wadoester met groene appel en selderij olie 4 p.st.
zuurdesembrood van Lavett met misoboter 5.5
gerookte vis van Jan 9.5
Italiaanse pickle met crackers van Gruyere, zaden en specerijen 8
kippenhartjes van de bbq met kimchi en slangenradijs 9.5
GERECHTJES 2-3 p.p.
!11
pompoen / paddenstoelen / furikake 10
soja, ui , knoflook, sesam, gluten (vegan)
aardpeer / witlof / zijdentofu / vadouvan 14
soja, knoflook (vegan)
witte kool / aardappel / vegan XO saus 12
soja, ui, knoflook (vegan)
courgette / komkommer / sesam / vijgenblad / bleekselderij 14
sesam, lactose
spruiten / kastanje / piccalilly / pinda's 13
gluten, mosterd, pinda
little gem / oude sikke / ei / lavas-olie / ui 14
ui, lactose, ei, lupine
koolvis / bisque / venkel / Hollandse garnaal 16
bleekselderij, schaaldier, lactose
palinghuid-saus / bokchoy / crumble / groene kruiden 14
gluten, lactose
buikspek / pulpo / aardappel / ingelegde citroen 16
soja, knoflook, citroen
kippenhartjes / sjalotten / pruim / radicchio 16
noot, lactose, gluten
NA
amandelcake met zoetzure pompoen, mascarpone en honing-chili amandelen 8
lactose, ei, amandel
cheesecake van 2 jaar oude boerenkaas met
gekarameliseerde hazelnoten 9 alleen op di + wo 9
lactose, gluten, noot
Espresso Martini met zuidam chocolat 9.5
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
4 GANGEN MENU VANAF 43 p.p.
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5
vega/vis of vlees + 3
ALLEEN ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
3 GANGEN CHEF'S MENU 30 p.p.
vega/ vega/vis of vega/vlees
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5