top of page

GOOD FOOD 

 Just want to snack? Or would you like to taste and share everything?

Or kWould you like a 4-course menu?

You decide! 

 

SNACKS

olives   3.5

3 - 13 cheese with toast   4  p.st.

*lactose, gluten

 

homemade Zeeland bacon and raw ham, red cabbagemayonnaise and onion marmalade €14  

*soy, honey, egg white

Wild mudflat oyster with buckwheat kombucha  3.5 p.pc.

**on Thursday €2.5 per piece 

crispy oyster mushroom with Gorgonzola ranch  8

*gluten, lactose

 

canned squid stewed in ink with geitenyyoghurt and chips   9.5

*gluten, lactose

sourdough bread (Lavett) with butter   5.5

*lactose, gluten (gluten free brood bavailable)

potato gratin with Bacon mayonnaise and palm oil 8.5

*lactose,fish

 

SMALL DISHES 2-3 p.p.

bok choy / black beans / plum / almond  €13

*almond

 eggplant / chickpeas / Coeur de Boeuf / Sunnebloemseed €12

* sesame, fig, cinnamon

 fennel / 63 c egg / beurre blanc / pecorino €14

*nuts, gluten

 melon / cashew nut / corn  / East Indian cherry    €12

* nuts

cucumber / smoked tofu / wild garlic / rice powderder / walnut oil €13

* walnut, sesame, soy

 

kohlrabi / tarragon / buttermilk / mustard €13

*lactOse, mustard, gluten

little gem / eel skin-mousseline / trout roe / corn   €14

* lactose

cod / zucchini / summer fruit / parsnip / Chinese chili    €15

*fish, soy, peanut

pork fillet / pistachio / beetroot / celeriac / capers €16

* lactose, pistachio

chicken hearts / parsnips / silveronion / chicken crackling   €14

-

4 - CORRIDORS MENU P.P.

Vegetarian 41, vegetarian/fish 44, vegetarian/meat 44, vegetarian/meat/fish 47

incl. dessert or 3 cheeses instead of +5

DESSERTS

burrata with pickled celery, lemongrass and gin cherries €10

* lactose, celery, alcohol

roasted pumpkin ice cream with burnt miso caramel and sesame kletskop €8

* lactose, sesame, soy, pumpkin seed

 

3 to 13 cheeseswith toast   4 p.pc.

*some allergens can be replaced

Alleen wat snacken? Of graag alles proeven en delen? 

Of kies je voor een 4 - gangen menu?

Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,

daarom raden we er 2-3 per persoon aan. 

olijven   4

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

sardines in olijfolie met romesco en brioche 12

Wilde wadoester met hazelnoot en lardo 5.5 of natural 4 p.st. 

zuurdesembrood van Bakkerij met walnoot-citroen boter + levercreme 5.5 +1.5

gerookte vis van Jan met zuurdesembrood  9.5

kimchi eitje met kimchi mayonaise & sesam-zadenmix 2.st.  6

buikspek peren-chili chutney en pannenkoekjes  9 

aardpeer / witlof / zijdentofu / vadouvan  11 soya,mosterd

pompoen / paddenstoelen / furikake / XO 12  soja, ui , knoflook, sesam, gluten 

savooiekool / knolselderij / dennen-olie / hazelnoot 11 ui, noot, selderij

spruiten / tamme kastanje / piccalilly / pinda 12 pinda's,gluten,mosterd 

palinghuid-saus / bokchoy / crumble / groene kruiden 13  gluten, lactose

grauwe poon / snijbiet / visbouillion / pistou 15 bleekselderij, schaaldier, lactose

eendenborst / komkommer / appel / 5-spice 15 soja,ei,mosterd, schaaldieren

kippenhartjes / sjalot / pruim / zuurdesem / radicchio  14 sesam, ui, gluten

amandelcake met zoetzure pompoen, mascarpone en honing-chili amandelen 8

lactose, ei, amandel

Chai roomijs  met soya - olijfolie caramel en roze peper 8

lactose, ei, soya, gluten

Espresso Martini met zuidam chocolat 9

4 GANGEN CHEF'S MENU VANAF 43 p.p.

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5

 ELKE ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
CHEF'S MENU  34 p.p.

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5


 

bottom of page