Alleen wat snacken? Of graag alles proeven (en delen)?
Of kies je voor een 4 - gangen menu?
Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,
daarom raden we er 2-3 per persoon aan.
olijven 4
3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast 4 p.st.
sardines in olijfolie met romesco en brioche 12
Wilde wadoester met hazelnoot en lardo 5.5 of natural 4 p.st. Elke donderdag 2.9 p.st.
zuurdesembrood van Bakkerij met walnoot-citroen boter + levercreme 5.5 +1.5
gerookte vis van Jan met zuurdesembrood en romesco 9.5
kimchi eitje met kimchi mayonaise & sesam-zadenmix 2.st. 6
buikspek peren-chili chutney en pannenkoekjes 9
aardpeer / witlof / gerookte tofu / vadouvan 12 soya,mosterd
pompoen / paddenstoelen / furikake / XO 12 soja, ui , knoflook, sesam, gluten
savooiekool / knolselderij / dennen-olie / hazelnoot 12 ui, noot, selderij
spruiten / kastanje / piccalilly / pinda 13 pinda's,gluten,mosterd
palinghuid-saus / bokchoy / zuurdesem / groene kruiden 13 gluten, lactose
poon / snijbiet / visfumet / pistou 16 ui, knoflook, walnoot
runderbovenbil/ palmkool / jus de veau / gochujang / aardappel 16 soja,ei,mosterd, schaaldieren
kippenhartjes / sjalot / pruim / kruidkoek / radicchio 14 sesam, ui, gluten
amandelcake met zoetzure pompoen, mascarpone en honing-chili amandelen 8
lactose, ei, amandel
Chai roomijs met soya - olijfolie caramel en roze peper 8
lactose, ei, soya, gluten
Espresso Martini met zuidam chocolat 10
4 GANGEN CHEF'S MENU 43-47 p.p.
incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5
ELKE ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
CHEF'S LUNCH MENU 34 p.p.
incl. cheesecake van 2 jaar oude opzegkaas
of 3 - kazen i.p.v. + 6.5