top of page

GOOD FOOD 

 Just want to snack? Or would you like to taste and share everything?

Or kWould you like a 4-course menu?

You decide! 

 

SNACKS

olives   3.5

3 - 13 cheese with toast   4  p.st.

*lactose, gluten

 

homemade Zeeland bacon and raw ham, red cabbagemayonnaise and onion marmalade €14  

*soy, honey, egg white

Wild mudflat oyster with buckwheat kombucha  3.5 p.pc.

**on Thursday €2.5 per piece 

crispy oyster mushroom with Gorgonzola ranch  8

*gluten, lactose

 

canned squid stewed in ink with geitenyyoghurt and chips   9.5

*gluten, lactose

sourdough bread (Lavett) with butter   5.5

*lactose, gluten (gluten free brood bavailable)

potato gratin with Bacon mayonnaise and palm oil 8.5

*lactose,fish

 

SMALL DISHES 2-3 p.p.

bok choy / black beans / plum / almond  €13

*almond

 eggplant / chickpeas / Coeur de Boeuf / Sunnebloemseed €12

* sesame, fig, cinnamon

 fennel / 63 c egg / beurre blanc / pecorino €14

*nuts, gluten

 melon / cashew nut / corn  / East Indian cherry    €12

* nuts

cucumber / smoked tofu / wild garlic / rice powderder / walnut oil €13

* walnut, sesame, soy

 

kohlrabi / tarragon / buttermilk / mustard €13

*lactOse, mustard, gluten

little gem / eel skin-mousseline / trout roe / corn   €14

* lactose

cod / zucchini / summer fruit / parsnip / Chinese chili    €15

*fish, soy, peanut

pork fillet / pistachio / beetroot / celeriac / capers €16

* lactose, pistachio

chicken hearts / parsnips / silveronion / chicken crackling   €14

-

4 - CORRIDORS MENU P.P.

Vegetarian 41, vegetarian/fish 44, vegetarian/meat 44, vegetarian/meat/fish 47

incl. dessert or 3 cheeses instead of +5

DESSERTS

burrata with pickled celery, lemongrass and gin cherries €10

* lactose, celery, alcohol

roasted pumpkin ice cream with burnt miso caramel and sesame kletskop €8

* lactose, sesame, soy, pumpkin seed

 

3 to 13 cheeseswith toast   4 p.pc.

*some allergens can be replaced

Alleen wat snacken? Of graag alles proeven en delen? 

Of kies je voor een 4 - gangen menu?

Jij bepaalt! Onze gerechten zijn wat kleiner dan een hoofdgerecht,

daarom raden we er 2-3 per persoon aan. 

Al onze gerechten zijn met zorg en aandacht bedacht, 

helaas betekent dat we hierdoor weinig aanpassingen kunnen doen, ook sporen van gluten of noten e.d. niet uit te sluiten, we zijn echter te klein hiervoor. 

zie hieronder voor de allergenen. 

SNACKS

olijven   4

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

rundertong met radicchio en ansjovis 14

 Wilde wadoester met gazpacho  4 p.st. 

zuurdesembrood van Lavett met misoboter 5.5

gerookte vis van Jan  9.5

Italiaanse pickle met crackers van Gruyere, zaden en specerijen 8

nieuwe haring met shisoblad, gemarineerd forelkuit en sesamcracker 9.5

GERECHTJES 2-3 p.p.

!11

koolraap / gefermenteerde blauwe bes / walnoten / kappers 10

noten (vegan)

judasoor / raddicio / gepekelde pastinaak / zonnebloem - knoflook  14

ui, knoflook, pitten (vegan)

witte kool / aardappel / vegan XO saus 12

soja, ui, knoflook (vegan)

 knolselderij / soubise / gepofte ui / jalapeno 13

ui, lactose

biet / burrata / aardbei / chili-olie 15

ui, lactose, soya

little gem / oude sikke / ei / lavas-olie / ui 14

ui, lactose, ei, lupine

 kabeljauw / wortel / zee-eik / beurre blanc 16

ui, lactose, lupine en soya

mosselen / zwarte bonen - room / verveine-olie / venkel 16

schaal-schelp, lactose, 

prei / gedroogde ham / daslookolie 14 

lactose

runder bavette / asperge hangop / zuurdesem / pistache / koriander 16

noot, lactose, gluten

 

NA 

 krokante bonen met karamel, cake en rabarber coulis 9 

lactose, gluten, lupine

cheesecake van 2 jaar oude boerenkaas met

gekarameliseerde hazelnoten 9  alleen op di + wo 9

lactose, gluten, noot

Espresso Martini met zuidam chocolat 9.5

3 tot 13 kazen uit de vitrine met toast   4 p.st.

4 GANGEN MENU VANAF 43 p.p.

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5

vega/vis of vlees + 3 

 

 ALLEEN ZATERDAG 12:00 -15:30 UUR
3 GANGEN CHEF'S MENU  30 p.p.

vega/ vega/vis of vega/vlees

incl. dessert of 3 - kazen i.p.v. + 6.5


 

bottom of page